Неділя, 8 Вересня, 2024
HomeЧасописВ метаверсіУкраїнські пісні можна буде почути на радіо у S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of...

Українські пісні можна буде почути на радіо у S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

AIN.UA|

Студія GSC Game World опублікувала нове відео про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, реліз якої має відбутися 5 вересня вже цього року. На локації «Росток» на радіо звучать пісні українських виконавців.

Почути можна пісню «Хризантеми» від anastymoza, «Вулиця Схід» від «ДК Енергетик» та «Жити» від The Unsleeping.

https://youtube.com/watch?v=nuH154_UUI8%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Duk%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

«Місце торгівлі, відпочинку та відносної безпеки для сталкерів усієї Зони. А відтепер — місце Свободи! Бар та Арена працюють у звичайному режимі, а безплатним є лише огляд визначних пам’яток»

пишуть розробники

На цій локації можна налаштувати радіо, перевести подих і відчути цю атмосферу. «Зона — це не завжди біг, боротьба та виживання. Іноді це просто прокручування мелодій, роздуми та передчуття майбутньої подорожі», — йдеться в описі.

Як пишуть GSC Game World, «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля» — це абсолютно нова сторінка легендарної серії, що припала до душі мільйонам гравців у всьому світі.

GSC Game World — українська компанія з розробки відеоігор, що базується в Києві. Вона заснована в 1995 році та найбільш відома завдяки серіям ігор S.T.A.L.K.E.R. та «Козаки». Зараз студія розробляє наступну велику сторінку франшизи S.T.A.L.K.E.R.

Варто уваги

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

НОВИНИ