Понеділок, 16 Вересня, 2024
HomeГромадянам та бізнесуФінансиНаціональний кешбек: купуючи українське, українці отримуватимуть до 3 тис. грн. компенсації щомісячно

Національний кешбек: купуючи українське, українці отримуватимуть до 3 тис. грн. компенсації щомісячно

Купуєте українське — отримуйте 10% компенсації через Дію. Уряд підтримав запуск Національного кешбеку.

Українці отримуватимуть до 3 тисяч гривень компенсації за купівлю товарів локального виробництва щомісячно. Уряд дав старт Національному кешбеку — програмі підтримки громадян під час війни від Міністерство економіки України, ініційованій Президентом.

Запуск Національного кешбеку проходитиме у два етапи:

  • виробники та продавці подадуть через портал Дія заявку на участь у програмі й зареєструють перелік товарів.
  • українці відкриють спеціальні рахунки, почнуть отримувати кешбек та зможуть переглядати суму нарахованого й виплаченого кешбеку в застосунку Дія

За які товари отримаєте кешбек і на що можна буде витратити кошти, дивіться на інфографіці:

Раніше через Дію українці подавалися на програми підтримки від держави в критичних ситуаціях — ковідна тисяча, 6 500 для ФОПів на початку повномасштабного вторгнення, виплати для ВПО. Весь процес проходить у кілька кліків, зручно та без зайвих походів до установ.

Координатором програми Національний Кешбек є Міністерство економіки України. У реалізації проєкту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба України, розрахунковий банк Ощадбанк та уповноважені банки України. Технологічним партнером у реалізації програми є міжнародна платіжна система Mastercard. Операційний партнер проєкту — міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

Мінцифри

Варто уваги

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here