Субота, 27 Липня, 2024

В Україні повноцінно запрацювала Etsy – світова платформа для старовиинх речей та рукоділля

Маркетплейс Etsy – це платформа, на якій продаються унікальні товари, кількість яких обмежена. Переважно це рукоділля та старовинні речі. Сережевий магазин об’єднує більше 90 млн. покупців з усього світу.

В Etsy вже зареєстровано 55 тис українських магазинів, але з запровадженням системи платежів Etsy Payments можливості українських крафтярів вільно створювати нові магазини на платформі були обмежені.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що теперь Etsy Payments працює для українських підриємців, і продавці, які зареєстровані в Etsy Payments, матимуть доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та зможуть отримувати спеціальну цілодобову підтримку й легко керувати всією фінансовою інформацією свого магазину Etsy.

«Запуск Etsy Payments є частиною довготривалої підтримки Etsy української творчої спільноти — це дасть підприємцям доступ до безлічі економічних можливостей і фінансової безпеки. Український бізнес має потенціал вплинути на всю екосистему Etsy», — зазначила COO Etsy Inc. Raina Moskowitz

Для повного щастя залишилось тільки додати на платформі солов’їну.

Українські підприємці, які хочуть стати частиною спільноти Etsy, можуть зробити це тут

Варто уваги

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

HomeГромадянам та бізнесуПідприємництвоВ Україні повноцінно запрацювала Etsy - світова платформа для старовиинх речей та...